Edzcomin varautuminen koronavirukseen

Edzcom suhtautuu koronavirukseen erittäin vakavasti. Seuraamme tiiviisti tapahtumien kulkua ja noudatamme viranomaisten suosituksia. Teemme yrityksenä kaikkemme suojataksemme työntekijöitämme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme.

Osallistumme viranomaisten suositusten mukaisesti toimenpiteisiin, joilla ehkäistään koronaviruksen leviämistä ja huolehditaan hyvinvoinnistamme. Samalla pidämme huolta palveluidemme ja liiketoimintamme jatkuvuudesta.

• Koko henkilöstömme on siirtynyt etätyöskentelyyn ja suosimme virtuaalikokouksia, lukuun ottamatta yrityksen tiloissa tai asiakkaalla tehtävää liiketoimintakriittistä työtä
• Pidämme kaiken työmatkustuksen minimissä ja tarpeetonta vapaa-ajanmatkustusta pyydetään välttämään
• Kaikkialta ulkomailta saapuneita työntekijöitämme pyydetään työskentelemään kotoa seuraavan 14 päivän ajan oireista riippumatta

Pyrimme varmistamaan häiriöttömän palvelutuotannon kaikissa tilanteissa. Palveluidemme hallinta, ylläpito ja operointi jatkuu normaalisti ja työ voidaan toteuttaa pääsääntöisesti etäyhteyksin.

Arvostamme ymmärrystäsi ja tukeasi työntekijöiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden terveyden ja hyvinvoinnin turvaamisessa sekä liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamisessa. Seuraamme tilanteen kehitystä ja päivitämme ohjeistustamme jatkuvasti. Pidämme sinut ajan tasalla.

Haluamme toimia mahdollisimman ratkaisukeskeisesti turvataksemme palveluidemme jatkuvuuden. Mahdollisissa kysymyksissä otathan meihin yhteyttä. Yhteystietomme löydät täältä.